Mijn favorieten

Verkoop

Uw huis verkopen.
Een stuk gemakkelijker met een makelaar van de NVM.

Wij nemen u zo veel mogelijk het werk uit handen, houden rekening met uw wensen/eisen en adviseren u over de door u te nemen beslissingen. U behoudt de regie over de verkoop, geen stap in het proces wordt genomen zonder uw goedkeuring.

Stap 1.
Informatie.
Geheel vrijblijvende informatie, daar begint het natuurlijk allemaal mee.
U kunt bij ons langs komen aan de Kinkerstraat 359, maar ook komen wij graag naar u toe, desgewenst na vijf uur of in het weekend. Wij informeren u uitvoerig en beantwoorden al uw vragen. De verkoop van uw woning kunnen we van het begin tot het eind regelen, een vlotte verkoop met een optimaal verkoopresultaat. Uiteraard zijn deeldiensten ook bespreekbaar.

Stap 2.
De vraagprijs bepalen.
Een goede vraagprijs bepalen is van groot belang, niet te hoog en zeer zeker niet te laag. Uiteraard inspecteren we eerst uw woning, daarbij beoordelen we de technische staat, de ligging en de woonomgeving en houden rekening met de marktsituatie. Daarnaast voeren we kadastrale recherche uit en informeren onder andere bij de milieudienst en Bouw- en Woningtoezicht. Bij appartementen informeren we naar de status van de Vereniging van Eigenaren. Uiteindelijk bepalen we in overleg met u een realistische vraagprijs.

Stap 3.
Goede marketing is van het grootste belang.
De keuze mogelijkheden zijn legio; dagbladen, huis-aan huis-bladen, makelaarskranten, speciale tijdschriften en internetsites. Daarnaast verzorgen wij diverse promotiemiddelen zoals een keurige brochure, 3-D bord aan uw gevel, een fotopresentatie in onze etalage en melden wij uw woning aan op diverse websites. In overleg met u bepalen we het meest effectieve publiciteitsplan. Uitsluitend via makelaars van de NVM is het mogelijk om uw woning op www.funda.nl en www.mva.nl te plaatsen. Funda is de best bezochte internetsite van Nederland met ruim 130.000 bezoekers per dag.

Stap 4.
Bezichtigingen en onderhandeling.
In overleg met u maken we afspraken met kandidaat-kopers voor de bezichtiging van de woning, we leiden ze rond, geven aanvullende informatie, benadrukken de positieve aspecten, beantwoorden eventuele vragen en voeren de onderhandelingen over de prijs (en eventuele overname van roerende zaken). Uiteraard koppelen we de vorderingen steeds terug, zodat u geïnformeerd blijft en uiteindelijk kunt beslissen of u akkoord gaat met het door ons behaalde resultaat.

Stap 5.
De overeenstemming.
Zodra er overeenstemming is verzorgen we de verdere afhandeling voor u. We beoordelen de koopakte en vertegenwoordigen u desgewenst bij het ondertekenen van de koopakte bij de notaris. Bij de overdracht controleren we de nota van afrekening (waaronder de verrekening van de reeds eerder door u betaalde zakelijke lasten). Op de dag van de overdracht gaan we nog een keer met de koper langs uw woning, nemen de meterstanden op en begeleiden u vervolgens bij de notaris voor de overdracht.